Bøf Stroganoff

Det er afgørende at forstå, at bøf stroganoff IKKE er en simreret. Brug derfor kød, som kan serveres rødt: filet, mørbrad, culotte, højreb eller i nødstilfælde onglét eller inderlår. Start med at snitte 2 løg, en bakke champignoner og striml dit kød. Find derudover tomatkoncentrat, olie, fløde og rigeligt med god salt og peber. Evt en sjat brandy eller portvin. Brun derefter dit strimlede kød på alle sider i olie og med et godt drys superpaprika - gerne røget. Det skal stadig være rødt inde i. Tilsæt lidt salt og peber og smag til. Tag det af. Uden at skifte fedstof eller rense panden skal du nu stege dine løg og svampe lækre i fedtstoffet med et ekstra skud paprika. Tilsæt derefter tomatkoncentratet og sørg for det får lidt tid på bunden af din pande inden du hælder fløde og brandy til. Smag det til med salt og rigeligt med peber og smid derefter kødet op i panden igen og server det med kartoffelmos. Mmmmmmh

Leave a comment